بهترین مارک کارواش برقی و صنعتی کدام است؟

تاریخ انتشار:
1402/03/11
نویسنده:
شهرزاد آتشگاهی
مدت مطالعه:
7 دقیقه
راهنمای استفاده
اشتراک گذاری
بهترین مارک کارواش برقی و صنعتی کدام است؟

امروزه برای آسان‌سازی در فرآیند شستشو و نظافت، دستگاه کارواش برقی خانگی صنعتی طراحی و به بازار عرضه شده‌ است. این دستگاه از جمله مهم‌ترین تجهیزات نظافتی و شستشو در ایران است که قابلیت‌ها و مزایای بسیاری دارد. اگر نگاهی به بازار دستگاه‌های صنعتی بیندازید، مدل‌های مختلف کارواش صنعتی را خواهید دید که به خاطر ویژگی‌های منحصربه‌فردشان از هم متمایز شده‌اند. تفاوت مدل‌های مختلف این دستگاه به منبع تغذیه و برند هر یک از آن‌ها مربوط می‌شود که ممکن است شما را در هنگام خرید سردرگم کند. در صورتی که قصد خرید کارواش صنعتی را دارید و به‌دنبال یک سیستم شستشوی تحت فشار استاندارد هستید که استفاده از آن آسان و کارآمد باشد، همراه ما باشید. در این مقاله علاوه بر آشنایی با کارواش صنعتی و انواع آن، با بهترین مارک کارواش برقی که در بازار موجود است، نیز آشنا خواهید شد.

کارواش برقی چیست؟

شستشوی سطوح مختلف و تجهیزات از جمله فرآیندهایی است که در نگهداری بهینه محیط و دستگاه‌ها تأثیرگذار است. از مهم‌ترین تجهیزاتی که می‌تواند به‌طور موثر و کارآمد در نظافت سطوح و تجهیزات مورد استفاده قرار گیرد، کارواش صنعتی یا همان دستگاه واترجت است.

کارواش برقی یکی از تجهیزات نظافتی است که با فشار بالای آب باعث از بین رفتن آلودگی از سطح اجسام می‌شود. این دستگاه در اندازه‌ها و مدل‌های مختلف طراحی و تولید شده است که هرکدام برای هدف خاصی کاربرد دارند. به همین خاطر، لازم است تا خریدار در انتخاب واترجت دقت کرده و مناسب‌ترین دستگاه را بر اساس هدف موردنظر خود تهیه کند.

نحوه عملکرد کارواش برقی چگونه است؟

اغلب مدل‌های این دستگاه برای فعالیت خود باید به شیر آب متصل شوند. با توجه به اینکه بخش اصلی این وسیله پمپ فشار قوی است و وظیفه افزایش فشار آب را برای نظافت دارد، باید در ابتدا پمپ به منبع آب وصل شود و سپس در هنگام خروج آب، آن را به فشار موردنیاز برساند. به عبارت دیگر فشار آب وارد شده، توسط پمپ که در دستگاه قرار داده شده است افزایش می‌یابد و از طریق تجهیزاتی همانند لانس و نازل‌ها به سمت بیرون پاشیده خواهد شد. به‌طور معمول کیفیت تمامی متریال‌هایی که در ساخت و تولید واترجت‌ها به کار رفته است به‌گونه‌ای است که این دستگاه در برابر آلودگی‌ها و فشار آب آسیب نبیند.

کاربردهای کارواش صنعتی                  

همه محیط‌های صنعتی و خانگی برای ارتقاء کیفیت محیط و راندمان کاری، باید هر چند وقت یک‌بار به‌طور کامل نظافت شوند. البته در بسیاری از موارد نیز این فرآیند با مشکلاتی همراه بوده که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، مصرف بالای آب است. یکی دیگر از مشکلات نیز این است که نظافت محیط‌های صنعتی و نیمه صنعتی زمان‌بر است و ممکن است به‌درستی انجام نشود. بنابراین با انتخاب دستگاهی که دارای قدرت مناسب باشد، می‌توان در جهت رفع این مشکلات گام برداشت. در ادامه با کاربردهای مختلف این دستگاه بیشتر آشنا خواهید شد:

  1. نظافت ماشین‌های سبک و سنگین
  2. نظافت کف پارکینگ‌ها، راه پله‌ها و…
  3. نظافت و لایه‌روبی سطح‌های مختلف، تجهیزات و قطعات کارگاه‌ها و کارخانجات
  4. نظافت و از بین بردن کثیفی نماهای آجری، سیمانی و…
  5. شستشوی سالن‌های مرغ‌داری، گلخانه و…
  6. نظافت لوله‌های فاضلابی و همچنین جلوگیری از پوسیدگی و فرورفتگی آن ها
  7. شستشوی دستگاه‌های صنعتی و ساختمانی
  8. نظافت تاسیسات شهری
  9. شستن جدول‌ها، معابر و نرده‌های خیابانی

معرفی بهترین برندهای کارواش برقی و صنعتی

اغلب کارواش‌های صنعتی موجود در بازار ایران ساخت کشور چین، ایران، ایتالیا و برخی نیز ساخت کشور آلمان هستند. از آنجایی که برندهای مختلف کارواش صنعتی موجود در بازار هرکدام دارای ویژگی‌های خاص خود هستند، نمی‌توان هیچ کدام را به‌عنوان بهترین برند کارواش صنعتی معرفی کرد. با توجه به این موضوع، پیشنهاد می‌کنیم که بر روی ویژگی‌های محصولات هر یک از برندهای معتبر تمرکز کنید و آن‌ها را متناسب با نیازتان مورد بررسی قرار دهید. در ادامه به معرفی کارواش‌های صنعتی معتبرترین برندهای موجود در بازار ایران پرداخته‌ایم.

رونیکس

کاروا‌ش‌های رونیکس دستگاه‌های ساده و جمع‌وجوری هستند که تمیز کردن ماشین شما را در فضای باز سریع و بسیار راحت انجام می‌دهند. در کمتر از چند دقیقه با کمی تلاش از طریق این کارواش‌ها می‌توانید خاک و گردوغبار را از روی صندلی‌های ماشین بشویید.

کارواش‌های رونیکس قابل حمل هستند و با یک فشار خوب آب تقریباً هر چیزی را تمیز می‌کنند. اغلب واترجت‌های این برند لوازم جانبی مختلفی ازجمله برس شستشوی ماشین، دستمال مخصوص شیشه و… به همراه دارند. همچنین محصولات رونیکس از گارانتی معتبری برخوردار هستند و تعمیر قطعات آن نیز آسان است.

اندازه موتور از مواردی است که در هنگام خرید کارواش رونیکس باید مورد توجه قرار دهید. هرچه قدرت موتور بالاتر باشد، قدرت شستشوی و فشار آب نیز بیشتر است. کارواش‌های رونیکس یکی از ده‌ها محصول برتر موجود در ایران هستند که از تکنولوژی روز دنیا برخوردار بوده و براساس علم روز ساخته شده‌اند. توان کارواش‌های خانگی رونیکس در حدود 1000 تا 1500 وات بوده که توانایی شستشوی حیاط و اتومبیل را دارند.

کرون

واترجت‌های کرون مناسب برای استفاده‌ خانگی، عمومی و صنعتی هستند. شرکت کرون برای رفاه حال مشتریان خود کارواش‌های صنعتی خود را همراه با 12 ماه گارانتی عرضه می‌کند. تمامی کارواش‌های برقی خانگی و صنعتی کرون به همراه لنس قابل تنظیم، مخزن مواد شوینده، شلنگ ورودی آب، شلنگ فشارقوی 5 متری و دفترچه راهنما ارائه می‌شوند. محصولات کرون مجهز به دسته و چرخ برای راحتی کاربر و جابه‌جایی آسان دستگاه هستند.

هیوندای

مشاهده برند هیوندای روی یک کارواش صنعتی، خریدی مطمئن را ضمانت می‌کند. از مهم‌ترین ویژگی‌های واترجت‌های این برند این است که در مصرف آب به‌طرز چشم‌گیری صرفه‌جویی می‌کنند. فشار و دمای آب ورودی به کارواش‌های هیوندای بسته به مدل آن متفاوت است و باید به تنظیمات دستگاه دقت کنید.

کارواش‌های صنعتی هیوندای چرخ‌دار هستند تا بتوانید به‌سادگی آن‌ها را جابه‌جا کنید. محصولات این برند دارای استاندارد IPX5 هستند که مقاومت دستگاه دربرابر فشار بالای آب را تضمین می‌کند.

توسن

کارواش‌های صنعتی توسن با قدرت و کیفیت بالا و امکانات متنوعی تولید شده‌اند تا به شما در شستشو خودرو، موتورسیکلت و دیگر وسایل موردنظر کمک کنند. کارواش‌های این برند استفاده‌های متعددی دارند و با توجه به ظرفیت و قدرت‌شان در محیط‌های خانگی و صنعتی قابل استفاده هستند. توسن یک برند ایرانی باکیفیت و تقریباً جدید است که عملکرد خوبی در بازار از خود نشان داده است.

بوش

برند بوش تولیدکننده معروف انواع ابزار صنعتی و محصولات خانگی در دنیاست. شما می‌توانید کارواش موردنظرتان را از میان محصولات این برند انتخاب کنید. یکی از مدل‌های بسیار مشهور این برند easy aquatak100 نام دارد که هم در محیط‌های خانگی و هم نیمه‌صنعتی از آن استفاده می‌شود. پمپ کارواش‌های صنعتی بوش بسیار قدرتمند است و در نتیجه در میزان آبی که برای شستن اتومبیل یا کف‌پوش‌های حیاط نیاز است تا حد زیادی صرفه‌جویی می‌کند. وزن واترجت‌های این برند بالا نیست و هرکسی می‌تواند به‌راحتی از آن‌ها استفاده کند.

کنزاکس

با خرید واترجت‌های کنزاکس، در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید. ویژگی کارواش‌های این برند این است که علاوه بر بدنه خودرو، از آن‌ها می‌توان جهت شستشوی دوچرخه، حیاط و پارکینگ منزل نیز استفاده کرد. کارواش‌های شرکت کنزاکس ساخت چین هستند و با طراحی بسیار مناسبی به بازار عرضه شد‌ه‌اند. کارواش‌های صنعتی این برند دارای نازل حرفه‌ای جهت تغییر فشار و نوع پاشش آب طبق نیاز هستند و جابه‌جایی آن‌ها به کمک چرخ‌های بزرگ و دسته بلند بسیار راحت است. محصولات این برند را می‌توانید با 12 ماه گارانتی و خدمات پس از فروش طولانی خریداری کنید.

محک

یکی از تجهیزاتی که شستشو را لذت بخش می‌کند، ماشین شستشوی برقی یا همان کارواش است. اگر به یک کارواش صنعتی یا ماشین شستشوی فشار قوی نیاز دارید، محک یکی دیگر از برندهای معتبر در این زمینه است. تمامی محصولات این برند ایرانی دارای 1 سال ضمانت و 10 سال خدمات پس از فروش هستند.

اغلب دستگاه‌های این برند برای جابه‌جایی آسان‌تر، دارای یک دسته متحرک و دو چرخ هستند. واترجت‌های محک به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که کاربران بتوانند به‌راحتی با آن‌ها کار کنند. این دستگاه‌ها جهت نظافت بهتر همراه با لوازم جانبی که عملیات شستشو را راحت‌تر می‌کنند، ارائه می‌شوند. انواع کارواش‌های محک با توان‌های متفاوت و برای کاربری‌های مختلف طراحی و تولید می‌شوند.

انواع واترجت براساس کاربرد

واترجت‌ها ویژگی‌ها و کاربرد‌های مختلفی دارند. این تنوع کاربری، با توجه به بخش‌های مختلف کارواش‌ها تعیین شده و کیفیت و کارایی دستگاه را تعیین می‌کند. واحد اندازه گیری فشار آب بار است و متناسب با سطح و فضای موردنظر، انتخاب می‌شود. در ادامه به معرفی انواع واترجت بر اساس کاربرد پرداخته‌ایم.

1- کارواش خانگی

واترجت‌هایی که که فشار آب کمتر از 100 بار ایجاد می‌کنند، در دسته کارواش‌های خانگی قرار می‌گیرند و برای شستشوی فضای سبز، دوچرخه، موتورسیکلت و ماشین‌های کوچک مناسب هستند. از واترجت‌های خانگی می‌توان در نظافت سطوح کف و محوطه با مساحت کوچک نیز استفاده کرد. کارواش‌های خانگی با قیمت کمتری نسبت به دستگاه‌های نیمه صنعتی و صنعتی ارائه می‌شوند.

2- کارواش نیمه صنعتی

واترجت‌های صنعتی با توان تولید فشار بالای 100 بار، در دسته کارواش‌های نیمه صنعتی قرار می‌گیرند. واترجت‌های نیمه صنعتی برای شستشوی ماشین و دیگر وسایل نقلیه، دریچه‌ها، لوله‌ها، استخر و نرده‌ها قابل استفاده هستند و به‌راحتی می‌توان در جرم زدایی و لایروبی از آن‌ها بهره گرفت.

3- کارواش صنعتی

پمپ کارواش‌های صنعتی که در این دسته قرار دارند، قادر به تولید فشار آب تا 3000 بار هستند. از کاربرد‌های انواع واترجت صنعتی می‌توان به شستشوی وسایل نقلیه سنگین و محوطه‌های سنگی و آجری اشاره داشت. با توجه به فشار خروجی از نازل‌های این دستگاه، در استفاده از آن باید تمامی اصول ایمنی کار با تجهیزات مکانیزه صنعتی رعایت شود تا از سلامت کاربر حین کار با کارواش صنعتی اطمینان حاصل شود. استفاده از این نوع کارواش در محیط‌های صنعتی که لایروبی تجهیزات نیاز است و با آلودگی‌های سرسخت و عمیق مواجه هستید، گزینه مناسبی است.

آشنایی با انواع واترجت از نظر منبع تغذیه

مانند هر دستگاه دیگری کارواش‌های صنعتی نیز برای تأمین انرژی خود به منبع تغذیه نیاز دارند. واترجت‌های صنعتی را از نظر منبع تغذیه می‌توان به دو دسته برقی و بنزینی یا دیزلی تقسیم‌بندی کرد. در ادامه به معرفی هر یک از آن‌ها پرداخته‎ایم.

  • کارواش برقی: این نوع واترجت با بهره‌گیری از موتور الکتریکی برای تأمین انرژی لازم، نیاز به پریز برق دارد. اغلب کارواش‌های نیمه صنعتی و خانگی در دسته واترجت‌های برقی قرار می‌گیرند.
  • کارواش بنزینی یا دیزلی: این نوع کارواش برای تامین انرژی موردنیاز خود از بنزین و دیزل استفاده می‌کند و در سایز‌های مختلفی طراحی می‌شود و بیشتر برای کاربردهای صنعتی و سنگین مورد استفاده قرار می‌گیرد. از آنجایی که این دسته از کارواش‌های صنعتی دود و صدا تولید می‌کنند، نباید در محیط‌های داخلی مورد استفاده قرار گیرند. عملکرد این نوع کارواش‌ها تفاوت چندانی با نمونه برقی ندارد، اما با توجه به توان بیشتر پمپ در تولید آب با فشار بالا غالباً برای مصارف صنعتی کاربرد دارند.

نکات مهم در هنگام خرید کارواش برقی و صنعتی

ممکن است بارها برایتان پیش آمده باشد که با وجود تلاش زیاد، مقداری از آلودگی سطوح مختلف به‌راحتی پاک نمی‌شود و هر چقدر تلاش کنید، لکه هنوز هم وجود دارد. در این شرایط، یک کارواش صنعتی یا برقی به کمک شما می‌آید و کارها را آسان‌تر می‌کند. اما خرید کارواش صنعتی کار آسانی نیست و باید فاکتورهایی را در هنگام خرید این محصول در نظر بگیرید. در ادامه به بررسی مهم‌ترین نکات در هنگام خرید کارواش برقی و صنعتی پرداخته‌ایم.

1- کارواش آب گرم یا سرد

واترجت‌های آب سرد برای شستشوی انواع سطوح مناسب هستند و اغلب برای نظافت محیط‌های خانگی یا نیمه صنعتی کاربرد دارند. البته گاهی با توجه به نوع سطح موردنظر و آلودگی موجود در بعضی از صنایع برای نظافت و شستشو باید از واترجت آب گرم استفاده کرد. این نوع کارواش صنعتی با افزایش دمای آب، موجب می‌شود که بافت آلوده بر اثر ضربه آب پرفشار و دمای بالا به‌راحتی از سطح جدا شود. به‌دلیل مجهز بودن این نوع کارواش صنعتی به مخزن گرمایشی قیمت آن نسبت به واترجت‌های آب سرد بیشتر است.

2- کیفیت پمپ

قبل از خرید، پمپ واترجت را بررسی کنید. اکثر تولیدکنندگان کارواش‌های صنعتی، پمپ ابزار خود را از شرکت‌های متخصص در فناوری پمپ تهیه می‌کنند. پمپ‌های باکیفیت نظیر کارچر، لگاسی، کامت، جنرال، AR  و… دارای عملکرد عالی بوده و لوازم یدکی آن‌ها در دسترس است. اگر نمی‌توانید نام پمپ کارواش را بیابید، به احتمال زیاد پمپ ارزان‌قیمت و بی‌کیفیت است.

3- میزان استفاده از کارواش

اگر از آن دسته افرادی هستید که برای مدت کوتاهی از کارواش استفاده می‌کنید، بهتر است از دستگاه‌هایی که دارای سیستم Direct Drive هستند را به کار بگیرید. این دستگاه‌ها دارای پمپ‌های فشرده هستند و همچنین ارزان‌تر بوده و وزن کمتری دارند.

اما در صورتی که قصد دارید همیشه از کارواش صنعتی یا برقی خود استفاده کنید، توصیه می‌شود دستگاه‌های مجهز به پمپ تسمه‌ای را خریداری کنید. سرعت پمپ این دستگاه‌ها کمتر بوده، اما طول عمر آن‌ها بیشتر است.

4- حجم خروجی آب

حداکثر حجم خروجی آب از دستگاه با مقیاس گالن در دقیقه یا GPM اندازه‌گیری می‌شود. هرچه حجم خروجی آب بیشتر باشد، قدرت دستگاه هنگام شستشو بیشتر خواهد بود. اگر فشار آب خروجی نوعی کارواش بین 1300 تا 1800 PSI بوده و حجم آب خارج شده حدود 1.5 GPM باشد، چنین دستگاهی برای کارهای سبک مانند شستشوی اتومبیل، پنجره، قاب درها و… مناسب است. حجم خروجی آب در اغلب کارواش‌های برقی خانگی این مقدار است. اما دستگاه‌هایی با فشار 2000 تا 3000 PSI و با حجم 2.5 GPM برای کارهای سنگین‌تر و صنعتی کاربرد دارند.

5- وزن کارواش

با توجه به اینکه اغلب کارواش‌های صنعتی و خانگی جا‌به‌جا می‌شوند، مهم است که دستگاه موردنظر شما وزنی مناسب داشته باشد تا حرکت دادن آن با مشکل مواجه نشود. به چرخ‌های زیر دستگاه نیز توجه کنید که با وزن دستگاه مطابقت داشته باشند و از استحکام کافی برای تحمل وزن دستگاه برخوردار بوده و روان باشند.

معمولاً هرچه قدرت کارواش بیشتر باشد، سنگین‌تر خواهد بود؛ البته تولیدکنندگان این افزایش حجم و وزن را با طراحی صحیح و بهینه جبران می‌کنند و قابلیت حمل کارواش را حفظ می‌کنند.

دیدگاه های کاربران

اولین نفری باشید که دیدگاه خود را ثبت می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای موردنیاز با * مشخص شده اند.