داغ ترین ها :
نحوه تمیز کردن پنکه سقفی در ۴ مرحله!

فهرست مطالب
تمیز کردن گوشه و کنار خانه، یکی از اصلیترین کارهاییست که در آن انجام میشود. احتمالا برای شما هم پیش آمده که بعد از گردگیری یکی از قسمتهای خانه و بعد از گذشت تنها چند دقیقه، لایهای از غبار را روی شیشهها مشاهده کنید. این گردوغبار به دلیل نوع تمیز کردن شما نیست؛ دلیل آن پنکه سقفی شماست که هنوز تمیز نشده! پنکه سقفی با اینکه وسایل برقی بسیار کاربردی در طول تابستان است، اما اگر به درستی تمیز نشود، میتواند هم تمیزی فضا را ناقص بگذارند و هم منزل را از گردوغبار پر کنند.
ما در این مقاله از آرتا الکتریک قصد داریم روشی آسان برای تمیز کردن پنکه سقفی را مرحله به مرحله برای شما توضیح دهیم تا بعد از آن تفاوت را در تمیزی منزل خود مشاهده کنید! با ما همراه باشید.
وسایلی که برای تمیز کردن پنکه سقفی به آنها نیاز داریم!
- دستمال مناسب گردگیری
- پاککننده چند منظوره
- چهارپایه یا نردبان

۱. چهارپایه یا نردبان خود را بردارید
استفاده از وسیله مناسب برای دسترسی داشتن به پنکه سقفی، اهمیت بسیاری دارد. چرا که به شما تسلط کافی برای تمیز کردن پنکه سقفی را میدهد. شما در هر فضایی که باشید برای تمیز کردن اجسام سقفی به چهارپایه نیاز دارید، مگر اینکه سقف کوتاهی داشته باشید. هنگام استفاده از نردبان، تمام اصول ایمنی را رعایت کرده و حتما آن را روی سطحی صاف، خشک و بدون لغزش قرار دهید. همچنین از اعضای خانواده بخواهید از محل نردبان دور بمانند.
۲. پاککننده را روی دستمال خود اسپری کنید
در بیشتر مواقع وقتی میخواهیم سطحی را تمیز کنیم، پاککننده را روی آن اسپری کرده و دستمال میکشیم. اما در این موقعیت، میبایست ابتدا پاککننده را روی دستمال اسپری کرده و روی سطح بکشیم. برای تمیز کردن سطوحی که تنها گردوغبار روی آنها مینشیند، بهترین کار استفاده از دستمالهای میکروفایبر است که گردوغبار را به خود جذب میکنند. دستمالهای معمولی برخلاف دستمالهای میکروفایبر، تنها غبار روی سطح را جابهجا کرده و عملا آنها تمیز نمیکنند.
قبل از بالا رفتن از چهارپایه، دستمال میکروفایبر خود را یک یا دوبار با پاککننده اسپری کرده و آن را نمدار کنید. اگر پاککننده ندارید، مشکلی نیست؛ میتوانید از آب برای تمیز کردن پنکه سقفی استفاده کنید.

۳. پنکه سقفی را تمیز کنید
در ابتدا از خاموش بودن پنکه سقفی مطمئن شوید. با حرکات آهسته و بدون تنش، هر پره را تمیز کنید. حرکات سریع میتواند تعادل شما را به هم بزند و همچنین به پرهها نیز آسیب برساند. حتما از نمدار و تمیز بودن دستمال میکروفایبر مطمئن شوید. چرا که در غیر این صورت، گرد و غبار روی پنکه سقفی، تنها جابهجا شده و ممکن است روی زمین و وسایل بنشیند. علاوه بر آن در صورت تمیز نبودن دستمال، قسمتهای دیگر پنکه را نیز کثیف میکند.
اگر پنکه سقفی شما از نوع لوستریست، ابتدا لامپها را باز کرده و قبل از بالا رفتن از نردبان به آرامی و با یک دستمال میکروفایبر نمدار تمیز، آن را تمیز کنید. بعد از تمیز کردن لامپها و پرهها نیز، شید یا حبابهای قسمت لوستر پنکه را درست مانند پرهها گردگیری کنید. موقع تمیز کردن پنکه سقفی، توجه کنید که وزن دست خود را روی پرهها قرار ندهید. این کار باعث نامتعادل شدن دستگاه میشود.
۴. از عملکرد خود مطمئن شوید
گاهی اوقات ممکن است پنکه گردوغبار زیادی داشته باشد یا از دستمال میکروفایبر استفاده نکرده باشیم. در این صورت بعد از انجام کار حتما روی زمین را چک و تمیز کنید تا گرد و غبار پنکه روی وسایل شما باقی نماند.
چند وقت یکبار باید پنکه سقفی را تمیز کنیم؟
برای اینکه پنکه سقفی شما همیشه تمیز بوده و در نتیجه عملکرد درستی هم داشته باشد، بهتر است حداقل ماهی ۲ بار آن را تمیز کنید. اگر پنجرهها را باز میگذارید یا در منطقهای زندگی میکنید که گردوغبار زیادی دارد، بهتری است این تعداد دفعات را افزایش دهید.
چند نکته مهم برای دور نگه داشتن پنکه سقفی از گردوغبار
- به طور کلی، تمیز نگه داشتن منزل از گردوغبار و گردگیری آن به صورت مداوم، میتواند از نشستن گردوخاک روی پنکه سقفی هم جلوگیری کند.
- باز گذاشتن پنجره تاثیر زیادی در ورود گردوغبار به خانه دارد؛ به خصوص اگر در مناطق شهری و شلوغ زندگی میکنید!
- روشن کردن پنکه سقفی راه دیگری برای جلوگیری از نشستن گردوغبار روی آن است.
سخن پایانی
پنکههای سقفی با اینکه وسایل بسیار کمککننده در طول فصل گرما هستند، اما گاهی میتوانند باعث نشستن گردوغبار روی وسایل شوند. اما نگران نباشید. با تمیز کردن مرتب مداوم پنکه برقی، هم منزل شما همیشه از گردوخاک خالی خواهد بود و هم پنکه سقفیتان عملکرد بهتری خواهد داشت. از اینکه در این مقاله با ما همراه بودید ممنونیم.
دیدگاه های کاربران
اولین نفری باشید که دیدگاه خود را ثبت می کند.
مطالب مشابه
بهترین مارک اره برقی کدام است؟ | بررسی تمامی برندهای با کیفیت
راهنمای خرید آباژور ایستاده کنار سالنی – بررسی کامل انواع و کاربردها
راهنمای خرید پنکه صنعتی و کارگاهی بزرگ