لیست کامل اجناس مغازه الکتریکی

تاریخ انتشار:
1400/11/07
نویسنده:
مریم حیدری
مدت مطالعه: 
6 دقیقه
تخصصی برق و الکترونیک
اشتراک گذاری
لیست کامل اجناس مغازه الکتریکی

به دست آوردن لیست اجناس الکتریکی که کامل و کاربردی باشد، برای افراد مبتدی که قصد ورود به این حرفه را دارند، ضروری است. از طرفی ممکن است سال‌های طولانی در حوزه الکتریکی فعال باشید، اما به دنبال سود بیشتر باشید، یکی از روش‌هایی که به افزایش سودتان کمک می‌کند، اضافه کردن تنوع محصولات است. در مقاله صفر تا صد راه اندازی لوازم الکتریکی تمامی مراحلی را که هنگام تاسیس مغازه الکتریکی باید طی شود، بررسی کردیم. البته در آن مقاله، لیست اقلام ضروری را نوشته بودیم اما در در این مقاله قصد داریم به صورت تخصصی تمامی اجناس مغازه الکتریکی که وجود آن‌ها ضروری است و البته آن‌هایی را که واجب نیستند اما باعث افزایش فروش‌تان می‌شوند، بررسی کنیم. 

محصولات روشنایی

تجهیزات روشنایی از اولین وسایلی هستند که در هنگام تاسیس الکتریکی، باید خریداری شوند. تجهیزات روشنایی در الکتریکی‌ها شامل انواع لامپ، پنل، چراغ روکار و توکار، چراغ خواب، چراغ اضطراری و  چراغ قوه، چراغ مطالعه، پروژکتور و وال واشر، ریسه ال ای دی است. در ادامه این محصولات را بیشتر بررسی می کنیم.

لامپ

در صدر لیست خرید اجناس مغازه الکتریکی، لامپ قرار دارد. لامپ انواع مختلفی دارد و این تنوع ناشی از فناوری‌های متفاوت ساخت (ال ای دی، رشته‌ای و کم مصرف)، سرپیچ‌ها، رنگ نورهای متنوع (رنگی، آفتابی، مهتابی و صدفی)، توان و برندهای سازنده است. تقریباً بیشتر لامپ های موجود در بازار، امروزه با فناوری ال ای دی ساخته می‌شوند و با توجه به مزیت‌هایی که دارند، محبوب شده‌اند. پرفروش‌ترین لامپ‌های LED که بهتر است خریداری کنید، عبارتند از:

لامپ مناسب لوستر: اشکی 6 و 7 وات (سرپیچ E14)، شمعی 6 و 7 وات (سرپیچ E14)

حبابی: 7 وات، 9 وات، 15 وات، 18 وات و 25 وات

استوانه: 30 وات، 40 وات، 50 وات، 70 وات و 100 وات

هالوژن: سرپیچ GU10، سرپیچ سوزنی GU5.3 و سرپیچ سیمی 

اف پی ال با فناوری ال ای دی و سرپیچ 2G11

توجه داشته باشید که تمامی این توان‌ها در رنگ نورهای مختلفی تولید می‌شوند. رنگ نور آفتابی (زرد)، مهتابی (سفید) و طبیعی (صدفی) را در تقریباً تمامی شرکت‌های تولید کننده دارند. بهتر است تمامی رنگ نورها را داشته باشید، زیرا مشتریان شما مطمئناً ترجیحات و سلایق متفاوتی دارند و به علاوه لامپ برای هر کاربرد، رنگ نور متفاوتی باید استفاده شود.

اگر قصد دارید مجموعۀ لامپ ال ای دی تان تکمیل شود، توصیه می‌کنیم که لامپ فیلامنتی با طرح حباب‌های مختلفی را نیز موجود کنید. این لامپ به واسطه ظاهر زیبایی که دارند باعث بهبود دکوراسیون مغازه شما می‌شوند به علاوه طرفداران زیادی هم دارند.

خوبی لامپ‌های LED، جنس حباب است که از پلاستیک ساخته می‌شود، بنابراین در برابر ضربه مقاوم هستند. همچنین هنگام نگهداری طولانی مدت، برخلاف رشته‌ای و فلورسنت، نمی‌سوزند.

لامپ بعدی که هنوز هم طرفدار دارد، لامپ فلورسنت است که بین مردم به کم مصرف معروف است. توان‌های پرفروش لامپ فلورسنت عبارتند از: 18، 25، 40، 50، 80 و 100 وات. برحسب بودجه‌ای که کنار گذاشتید چند توان یا همۀ آن‌ها را خریداری کنید. این لامپ‌ها عموماً با رنگ نور مهتابی خریداری می‌شوند.

ریسه‎

ریسه‌های نوری شلنگی و نواری که به ال ای دی معروف هستند، کالای پرطرفدار و پرسودی هستند. سعی کنید چند کلاف از رنگ نورها و مدل‌های مختلف ریسه ال ای دی را همواره داشته باشید که به صورت متری بفروشید. عموماً رنگ نور آفتابی و مهتابی ریسه طرفدار بیشتری دارد. همراه با ریسه‌ها، سوکت ریسه را نیز باید داشته باشید، زیرا ریسه‌ها بدون سوکت عملاً یک رشتۀ بی‌نور و خاصیت هستند و تنها با این سوکت‌ها روشن می‌شوند. 

  • ریسه شلنگی ال ای دی 2835
  • نواری ال ای دی 5050
  • نواری ال ای دی 5730
  • نئون فلکسی
  • ریسه مولتی کالر RGB

ریسه‌های گفته شده از مدل‌های محبوبی هستند که در انواع تک لاین، دو لاین و سه لاین به بازار عرضه شده‌اند. ریسه ال ای دی تزئینی نیز که در مدل‌های قلبی، آویز، گیره عکس، ماه و ستاره و… در بازار موجود هستند، مشتریان خاص خودشان را دارند.

هالوژن و چراغ توکار

چراغ های توکار در ابعاد مختلف با اندازه برش‌های متغیری در بازار موجود هستند. هالوژن از آن دست محصولاتی است که همیشه خواهان دارد و باید به آن توجه کنید. اندازه برش‌ چراغ هالوژن معمولا از 6 سانتی متر شروع می‌شود. از چراغ‌های توکار برای نورپردازی سقفی در منازل استفاده می‌شود. بهترین رنگ بدنه که همواره برای آن تقاضا وجود دارد، سفید است. محصولات چراغ توکار دارای مدل‌های فنر متغیر نیز هستند که به شما این امکان را می دهند با تعداد کمتری محصول، درخواست‌های بیشتری را پوشش دهید. نکته دیگری که درباره پنل‌ها باید در نظر بگیرید، شکل آن‌هاست. پنل‌های دایره در مقایسه با مربع محبوب‌تر هستند.

پنل و چراغ روکار

چراغ‌های روکار عموماً به صورت سقفی در خانه‌ها استفاده می‌شوند. این چراغ‌ها نصب آسانی دارند و برای نورپردازی محیط به خصوص راهروها انتخاب خوبی هستند. یکی دیگر از کاربردهای این چراغ‌ها نورپردازی حمام و دستشویی است که باید از مدل‌های ضدنم و بخارشان استفاده شود. در مقایسه با نوع توکار، خرید این نوع آسان‌تر است. اگر در منطقه اداری نیستید و بازار هدفی که دارید مسکونی است، سراغ پنل با ابعاد بزرگ نروید. این پنل‌ها تا ابعاد 60 در 60 مربع و حتی بزرگ‌تر، تولید می شوند که عموماً کاربرد اداری و بیمارستانی دارند. چراغ‌های روکار حباب‌دار که لامپ ندارند قیمت به صرفه‌ای داشته و تقاضای زیادی برای آن‌ها وجود دارد.

پروژکتور و وال واشر

پروژکتور را بهتر است در گروه کالاهای صنعتی قرار دهیم. اما پروژکتورهای ال ای دی تا توان 100 وات برای روشنایی محوطه و نمای مجتمع‌های مسکونی استفاده دارند. اگر بودجه محدودی دارید، سراغ پروژکتور با توان بالا نروید. نکته مهمی که درباره پروژکتورها وجود دارد، قابلیت نصب آن‌ها در فضای سر باز است که سایر محصولات گفته شده تا الان، آن را نداشتند.

وال واشر برای نورپردازی نما استفاده می‌شود. وال واشر تنوع رنگ دارد و همواره هستند کسانی که برای رنگ‌های قرمز، سبز، آبی، بنفش و انبه‌ای آن مشتاق باشند. والواشر طول‌های مختلف و توان‌های متفاوتی دارند. بهتر است از مدل‌هایی با طول متوسط خریداری کنید که هم نگهداری آسان‌تری داشته باشند هم قیمت مقرون به صرفه‌تری. البته اگر بودجه زیادی ندارید، دور این محصول را خط بکشید.

چسب و اتصال دهنده

الکتریکی بدون چسب مثل خانه بدون آشپزخانه است. همیشه باید تعدادی چسب در الکتریکی داشته باشید، زیرا همواره برای آن تقاضا وجود دارد. چسب برق را بهتر است در رنگ‌های مختلف خریداری کنید، زیرا افراد برای علامت‌گذاری سیم‌ها از چسب با رنگ‌های قرمز، زرد، سبز و… استفاده می‌کنند. البته چسب‌های با رنگ مشکی یا سرمه ای طرفدارهای بیشتری دارند. چسب 123 و چسب‌های مایع قوی هم حتماً به کارتان خواهد آمد. 

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید، اتصال دهنده است. تعداد زیاد سیم و کابل اطراف ما باعث بی‌نظمی شده است. به همین دلیل اتصال دهنده یا بست پلاستیکی به خصوص اگر مغازه شما در یک منطقه اداری است، سریع به فروش می‌رود. بست‌های پلاستیکی اندازه‌های مختلفی دارند، اگر نمی‌خواهید همه را موجود کنید، اندازه 20 تا 30 سانتی متر معقول‌ترین انتخاب است. 

استابلایزر، محافظ و چندراهی

محافظ برق و ولتاژ 

هر وسیله برقی مشخصات خاص خودش را دارد. محافظ مناسب تلویزیون را نباید برای محافظت از یخچال به کار برد. بنابراین نمی‌توانید تنها یک مدل محافظ خریداری کنید. محافظ یخچال، صوتی و تصویری، ماشین لباس شویی و ظرف شویی، محافظ پکیج و کنتور، از انواعی است که باید موجود کنید. نکته دیگری که باید به آن توجه کنید طول کابل است. خیلی از مدل‌ها، به خصوص محافظ یخچال، پکیج و کولر گازی بدون کابل هستند و مستقیم به دو شاخه وصل می‌شوند. اما برای وسایلی مثل صوتی و تصویری از طول کابل 1 تا 10 متر در بازار پیدا می‌شود. طول کابل 3 متر به نسبت پرفروش‌تر است. طول کابل رابطه مستقیمی با قیمت محافظ دارد. در هنگام خرید به برند، تعداد خانه و آنالوگ و دیجیتال بودن توجه کنید.

چندراهی برق

یکی از مهم‌ترین اجناس مغازه الکتریکی، چندراهی است. چندراهی‌های برق از مدل‌های سه، چهار، پنج، شش و هشت خانه عموماً تولید می‌گردند. افراد برای چندراهی ترجیح می‌دهند که سراغ مدل‌های با تعداد خانه کم نروند. از طرفی طول کابل نیز بهتر است بلند باشد. نکته دیگری که باید در چندراهی توجه کنید، کلید است، بسیاری از این چندراهی‌ها، فاقد کلید و ارزان قیمت‌تر می‌باشند.

استابلایزر

با توجه به قطعی‌های برق بسیاری از افراد تمایل به خرید انواع استابلایزر پیدا کرده‌اند، اما این وسیله گران است و تقاضا برای آن کمتر است از دو مورد قبل است. پس اگر بودجه زیادی ندارید اصلاً به سراغ آن نروید. در واقع استابلایزر و ترانس برق جزء لیست اجناس مغازه الکتریکی ضروری قرار نمی‌گیرند. استبلایزر را به صورت سفارشی کار کنید. می‌توانید برای خرید استابلایزر با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمائید.

کلید و پریز

اگر بخواهید تمامی کلید پریزها را داشته باشید، بی‌شمار محصول باید خریداری کنید، اما اصلا اینکار را انجام ندهید. سراغ چند سبک محصول مشخص بروید و رنگ سفید یا سایر رنگ‌های خنثی مانند بژ را موجود کنید. کلید برق تک پل، کلید برق دو پل، پریز برق ساده، پریز برق ارت دار، پریز تلفن، کلید زنگ، زنگ دینگ دانگ، زنگ ملودی، پریز آنتن و ماهواره، از محصولاتی است که باید در مغازه داشته باشید. البته باید در نظر داشته باشید که مثلاً تعداد درخواست برای کلید برق چند برابر پریز آنتن است.

سیم و کابل

سیم و کابل از ملزومات اصلی یک الکتریکی است. بهتر است اصلاً سراغ کابل های صنعتی نروید، علاوه بر اینکه تقاضا برای آن‌ها نیست، قیمت چشم‌گیری دارند. سیم‌های برق در اندازه 2.5 تا 4 به نسبت کاربرد بیشتری دارند. نکته دیگری که در خرید سیم برق باید به آن توجه کنید، رنگ‌بندی است. سیم برق حداقل با 4 رنگ مختلف خریداری کنید و به صورت متری به فروش برسانید. از دیگر اقلام سیم و کابل: سیم تلفن، سیم شبکه، سیم نایلون، کابل آنتن را می‌توانیم نام ببریم که برای تکمیل سیم و کابل‌های مغازه شما نیاز هستند.

سایر لوازم برقی

دیگر اقلامی که در لیست اجناس مغازه الکتریکی قرار می‌گیرند و برای آن‌ها درخواست وجود دارد، عبارتند از:

  • حشره کش برقی خانگی، فازمتر، چراغ خواب، چراغ قوه، چراغ مطالعه، چراغ اضطراری،
  • هواکش خانگی و پنکه کوچک
  • انواع باتری: قلمی، نیم قلمی، کتابی
  • سرپیچ، قاب مهتابی، لوستر ساده یا آویز
  • ترمینال، کلید و پریز بارانی، دو شاخه صنعتی
  • سوکت 3.5 میلیمتری، کابل hdmi، سوکت audio video
  • وایرشو، هویه، لحیم، سر سیم، فیوز، مینیاتوری، قاب فیوز
  • خرطومی، قوطی کلید، داکت و تراکینگ
  • المنت بخاری برقی، آیفون تصویری

نتیجه گیری

در این مقاله سعی شد لیست کاملی از تمامی اجناس مغازه الکتریکی را ارائه کنیم. فقط باید توجه کنید که تمامی محصولات گفته شده بر حسب برند، قیمت متنوعی دارند. با توجه به شرایط بازار، این روزها فروش کالاهای ایرانی باکیفیت اما قیمت مناسب، آسان‌تر است. به همین دلیل توصیه می‌کنیم قدرت خرید مردم را در نظر بگیرید و سراغ برندهای لاکچری نروید. برای دریافت مشاوره و لیست قیمت محصولات و خرید عمده با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمائید. اگر سوال دیگری دارید که در این مقاله به آن پاسخ داده نشده است، در بخش دیدگاه‌های ثبت کنید، تا به آن در این مقاله یا مقاله‌های بعدی پاسخ دهیم.

دیدگاه های کاربران

4 دیدگاه ثبت شده است . در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای موردنیاز با * مشخص شده اند.