مشخصات محصول
| نوع رابط | فندکی |
|---|---|
| مناسب | مناسب برای انواع موبایل ، تبلت ، پاور بانک و… |
| ولتاژ ورودی (ولت) | 12-24 |
| جریان (آمپر) | 1, 2.1 |
ناموجود
ناموجود
ویژگیهای اصلی
نوع رابط
فندکی
مناسب
مناسب برای انواع موبایل ، تبلت ، پاور بانک و...
ولتاژ ورودی (ولت)
12-24
جریان (آمپر)
1, 2.1
اطلاعات تکمیلی
این کالا فعلا موجود نیست اما میتوانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
ناموجود
موجود شد به من اطلاع بده
بر اطلاع از قیمت محصول و ثبت سفارش این محصول کافی است با شماره زیر تماس بگیرید.
تماس بگیرید
021 - 33908989
پرداخت اقساطی و آسان
مشاوره تخصصی
تضمین بهترین قیمت
ضمانت اصالت کالا
امکان ارائه فاکتور رسمی
10 روز ضمانت بازگشت
مشخصات محصول
| نوع رابط | فندکی |
|---|---|
| مناسب | مناسب برای انواع موبایل ، تبلت ، پاور بانک و… |
| ولتاژ ورودی (ولت) | 12-24 |
| جریان (آمپر) | 1, 2.1 |
معرفی
اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که زمان زیادی را در اتومبیل خود صرف می کنند و یا با مشکل تمام شدن شارژ گوشی مواجه اند و تمایل دارند گوشی خود را در اتومبیل شارژ نمایند ، احتمالاً به یک شارژر فندکی خوب و با کیفیت خواهید داشت .
برهمین اساس کمپانی ریمکس که یکی از خوش آوازه ترین نام ها در تولید لوازم دیجیتالی است ، اقدام به تولید این کالا با ولتاژ12 ~24 ولت و توان خروجی آن 1 آمپر مخصوص موبایل , 2.1 آمپر مخصوص تبلت و موبایل کرده است. این محصول بسیار با کیفیت و طراحی زیبا وبه صورت کامپکت ، مناسب تمام افرادی است که به دنبال کالای با کیفیت و قیمت مناسب هستند.
شارژر ریمکس با دو پورت USB امکان شارژ برای کاربران فراهم می کند و قادر است به صورت همزمان دستگاها را با پورت های خروجی خود شارژدهی کند. این موضوع باعث می شود کاربران بتوانند دستگاه های مختلف نظیر گوشی هوشمند، تبلت و هندزفری بی سیم و… را در یک زمان با شارژر فندکی ریمکس شارژ کرده و در مدت کوتاهی همه ابزار دیجیتالی خود را آماده به کار داشته باشند.
پشتیبانی آرتا الکتریک
تماس با کارشناسان
تماس مسقتیم با متخصصین فروشگاه
تماس مستقیم با آرتا الکتریک
۰۲۱-66342020
درخواست پیش فاکتور
دیدگاهها
تجربه شما درباره این محصول چیست؟