مشخصات محصول
| ابعاد | 87.5 × 11.2 × 6.5 سانتیمتر |
|---|---|
| توان (وات) | 80 |
| میزان روشنایی (لومن) | 6800 |
| ولتاژ ورودی (ولت) | 220 |
| رده انرژی | ++A |
| گارانتی | 18 ماهه پارس لایت |
2,170,000 تومان
ویژگیهای اصلی
رنگ نور
آفتابی, مهتابی, طبیعی, صدفی
توان (وات)
80
میزان روشنایی (لومن)
6800
ولتاژ ورودی (ولت)
220
رده انرژی
++A
اطلاعات تکمیلی
این کالا فعلا موجود نیست اما میتوانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
ناموجود
موجود شد به من اطلاع بده
بر اطلاع از قیمت محصول و ثبت سفارش این محصول کافی است با شماره زیر تماس بگیرید.
تماس بگیرید
021 - 33908989
پرداخت اقساطی و آسان
مشاوره تخصصی
تضمین بهترین قیمت
ضمانت اصالت کالا
امکان ارائه فاکتور رسمی
10 روز ضمانت بازگشت
مشخصات محصول
| ابعاد | 87.5 × 11.2 × 6.5 سانتیمتر |
|---|---|
| توان (وات) | 80 |
| میزان روشنایی (لومن) | 6800 |
| ولتاژ ورودی (ولت) | 220 |
| رده انرژی | ++A |
| گارانتی | 18 ماهه پارس لایت |
معرفی
طراحی جدید از پارس لایت که تاکنون در این کارخانه قاب اف پی ال تولید می شده هم اکنون از طرح جدید آندیا رونمایی کرده. این چراغ در طرح قاب های اف پی ال زده شده ولی با کلی تغییر! این چراغ دیگر نیازی به لامپ اف پی ال جداگانه ندارد و جایگزین آن از لامپ ال ای دی استفاده شده که دارای مزیت های بسیاری نسبت به لامپ های قدیمی اف پی ال دارد.
طول عمر لامپ ال ای دی بسیار بالا و در حدود 25000 ساعت می باشد و افت نوری هم نخواهد داشت. مصرف برق چراغ آندیا با میزان نوری که ایجاد می کند در مقایسه با لامپ اف پی ال بسیار کمتر بوده، بنابراین استفاده از این لامپ ها بسیار به صرفه می باشد زیرا هم نور بیشتر، مصرف برق کمتر و طول عمر بیشتری را دارد. محصول دارا طراحی مدرن و منحصر به فردی می باشد. محافظ لامپ از جنس پلی کربنات مقاوم در برابراشعه UV قابل استفاده در فضای باز نیز می باشد. بدنه این محصول نیز از جنس PBT و مقاوم در بابر حرارت می باشد. در پشت لامپ از هیت سینک آلومینیومی جهت تبادل حرارتی بهتر استفاده شده است. همچنین در مدل آندیا درایور جریان ثابت تعبیه شده که هم درایور و لامپ قابل تعویض می باشند. تمامی قطعات الکتریکی استفاده شده در این محصول از مرغوب ترین کیفیت و دارای استاندارد بوده است. برند پارس لایت از دسته تولید کنندگان محصولات با کیفیت در حوضه روشنایی بوده که تنوع بالایی از قاب های اف پی ال را داشته است. این محصول دارای 2 سال گارانتی می باشد که ضمانت کیفیت محصول می باشد.
توجه: این محصول دارای مجوز ثبت طرح صنعتی به شماره ID-28706 از اداره مالکیت های صنعتی می باشد و هرگونه کپی برداری و تقلید پیگرد قانونی دارد.
تجربه شما درباره این محصول چیست؟
پشتیبانی آرتا الکتریک
تماس با کارشناسان
تماس مسقتیم با متخصصین فروشگاه
تماس مستقیم با آرتا الکتریک
۰۲۱-66342020
درخواست پیش فاکتور
2,170,000 تومان
0912***6403 (خریدار محصول) –
بسیار عالی
پشتیبانی خوب و برخورد عالی
مریم حیدری –
سلام
خیلی خوشحالیم که از خریدتون راضی بودید 🌺🙏